Inici de les festes del Pilar 2019
La ronda aragonesa tindrà lloc l'11 d'octubre a la nit.

La Casa d’Aragó de Gavà, Viladecans i Castelldefels inicia, aquest cap de setmana, el seu programa de festes de celebració del Pilar amb la proclamació de les seves Reines i Dames. L’acte, que és viscut amb gran emotivitat pels integrants de l’entitat, tindrà lloc, aquest dissabte, 28 de setembre a les 18.30 hores, al casal Municipal American Lake de Gavà. La vetllada continuarà amb l’actuació de jotes del grup Añoranza i, a les 21 hores es farà un sopar per a socis i simpatitzants que al bar el seu centre.

Les festes de la Casa d’Aragó continuaran els dos propers caps de setmana amb propostes lúdiques i gastronòmiques que culminaran el 12 d’octubre, amb la missa baturra, el trasllat de la imatge de la Mare de Déu del Pilar amb la posterior ofrena floral i l’espectacle folklòric aragonès que, any rere any, desperta una gran expectació.

Cal esmentar també la celebració, el 9 de novembre, de l’Escape Room en la que competiran contra els centres de Sarrià, El Prat i Badalona, i el 10 de novembre les finals del torneig entre centres de pàdel a les instal·lacions del Canal Olímpic de Castelldefels. La Darrera activitat serà una visita guiada al refugi antiaeri de la Guerra Civil de la Rambla el dia 1 de desembre.