Inma Cerezo a Gavà
Inma Cerezo

L’escriptora Imma Cerezo visitarà aquest dimecres, 27 de març, ales 18.30 hores, la biblioteca Josep Soler Vida per presentar “El amanecer de tu sonrisa” la seva darrera novel·la romàntica.

Sinopsis

Un ranxer obstinat a oblidar. Una noia que es troba davant el major repte de la seva vida. Un desig complert abans d’hora. Hi ha dues coses que hauries de saber sobre Max: és molt tossut, però té el cor de la grandària de l’estat de Kansas. Dirigeix la seva vida basant-se en les necessitats dels altres perquè aparentment ell ja ha complert les seves fites.

O almenys així era fins que Amanda apareix amb un nen de la mà i posa tot el seu món potes enlaire. Amanda mai va pensar que tornar a Kansas seria tan dur; potser perquè va cometre un error imperdonable en el passat i sap que és molt difícil esmenar-ho.

Un llarg viatge amb avió, una primera confessió i la sensació de que es ficarà en la gola del llop tampoc auguren res de bo. I tres anys després, unes noces seran el detonant perfecte per a posar totes les cartes sobre la taula i veure què els té preparat la destinació.

L’autora

Inma Cerezo és diplomada en Relacions Laborals però es una apassionada de la lectura i l’escriptura, en especial de la literatura romàntica. Va escriure la seva primera obra titulada Goleters Luna de Lent” al 2011 i es va reeditar de nou al 2016, a l’espera de poder publicar la segona part, en la qual segueix treballant. A finals de l’any 2017 es va publicar El sonido de tu mirada amb el segell romàntic Phoebe. I el passat mes d’octubre ha vist la llum El amanecer de tu sonrisa, amb el mateix segell editorial.