Dia de la Gent Gran 2019
Gavà ha commemorat el Dia de la Gent Gran amb tallers de ball.

La gent gran de Gavà ja pot marxar de vacances amb una data al cap: la de les inscripcions pel programa d’activitats que els tres casals municipals tenen preparat a partir de l’octubre. El període per agafar el número de prematrícula serà a partir del 28 d’agost i fins al 5 de setembre, en horari de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h, de dilluns a divendres. Aquest número entrarà en un posterior sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció.

A l’hora de fer-ho és molt important indicar el casal de referència on es vol formalitzar la matrícula. Podeu anar als casals municipals el Centre, Can Tintorer i Casal Torre Lluc o fer aquest procés a través de la web gentgran.gava.cat, posant el número de carnet de la gent gran i la contrasenya.

Les persones que no siguin usuàries dels casals municipals de la gent gran i vulguin gaudir de la programació, es poden apropar als casals a demanar la informació per poder participar. Les adreces dels casals són les següents:

Casal Municipal de la Gent Gran El Centre

Carrer de Sant Isidre, 22. Tel. 93 662 53 62

Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer

Camí de Can Tries, s/n. Tel. 93 263 96 44

Casal Municipal de la Gent Gran Torre Lluc

Carrer del Centre, 3. Tel. 93 263 91 72

El programa pensat pel curs vinent és, com sempre, molt variat. La gent gran de la ciutat hi podrà trobar activitats artístiques, com pintura, manualitats o balls de saló i llatins. També activitats físiques: ioga, zumba o gimnàstica suau; i altres activitats com mindfulness, hipopressius o sardanes. Els tallers, xerrades i cursos també tindran el seu espai als casals; per exemple, hi haurà sessions per aprendre a fer servir l’ordinador, el Whatsapp i les xarxes socials, a més de tallers de memòria i col·loquis al voltant de temes com la sexualitat, el feminisme o hàbits saludables.

Cal recordar que, a més de les activitats programades, els casals municipals de la gent gran de Gavà ofereixen diferents serveis d’interès per als usuaris i usuàries, com sales de lectura, sala de jocs de taula o altres espais per l’esbarjo.