Inscripcions al Triatló Gavà 2018
La prova es diputarà a Gavà el proper 9 de setembre

El Triatló de Gavà té nova data: el 9 de setembre. La prova, que és cita obligada per a una infinitat d’esportistes populars i triatletas federats, serà la sisena parada del major circuit de triatló popular en aquesta temporada 2018 i les inscripcions per tal de poder-hi participar ja estan obertes.

Modalitats

SuperSprint Individual                                                                                                Un únic participant realitza el triatló (350m/13k/2.5k) de forma individual.

SuperSprint Parelles
Dos participants realitzen el triatló junts. En cada pas de control de temps es registrarà que aneu plegats a tot moment. Pots participar amb la teva parella, un amic, un familiar, o amb qui desitgeu.

Triatló per a nosaltres
Una única participant realitza el triatló en distància Supersprint (350m/13k/2.5k) de forma individual.

Sprint Individual
Un únic participant realitza el triatló (750m/19k/5k) de forma individual.

Sprint parelles
Dos participants realitzen el triatló junts. En cada pas de control de temps es registrarà que aneu plegats a tot moment. Pots participar amb la teva parella, un amic, un familiar, o amb qui desitgeu.

Sprint Relleus
Un equip de 2 o 3 participants realitza per relleus el triatló. És a dir, que si l’equip està format per 3 participants: un neda+ un pedaleja + un corre = els 3 junts entren a meta. De la mateixa forma, si l’equip està format per 2 participants, hi haurà un que realitzi dos segments (lliures a escollir per l’equip).

Olímpic Individual
Un únic participant realitza el triatló (1500m/38k/10k) de forma individual.

Olímpic parelles
Dos participants realitzen el triatló junts. En cada pas de control de temps es registrarà que aneu plegats en tot moment. Pots participar amb la teva parella, un amic, un familiar, o amb qui desitgeu.

Olímpic Relleus
Un equip de 2 o 3 participants realitza per relleus el triatló. És a dir, que si l’equip està format per 3 participants: un neda+ un pedaleja + un corre = els 3 junts entren en meta. De la mateixa forma si l’equip està format per 2 participants, hi haurà un que realitzi dos segments (lliures a escollir per l’equip).