Inscripcions obertes al XI Torneig Handbol Platja

La platja de Gavà acollirà, el dissabte 16 de juny i el diumenge 17 de juny, l’11 edició del torneig d’handbol platja que a cada any organitza per aquestes dates el Club Handbol Gavà. La competició se celebrarà a l’alçada del carrer Calafell i el de Sitges i començarà a les 8 del matí del dia 16. En aquest trofeu, el preu de la inscripció de la qual costa 110 euros pels sèniors i 80 pels de categoria base, permet, com a màxim, la participació de 24 equips masculins i 12 de femenins, en sènior i juvenil i 6 de masculins i 6 més de femenins en cadet i infantil.

Per participar en el torneig serà obligatori tramitar llicència federativa d’handbol platja en la Federació Catalana d’handbol, al nou programa miSquad. Sense aquesta llicència no es permetrà participar en el torneig.

La data límit d’inscripció és el 8 de juny. La Transferència bancària és al compte ES48-0081-0008-1800-0131-5836. “Banc de Sabadell”   indicant: “Inscripció” + Nom de l’equip.

Un cop emplenat el Formulari d’inscripció, i transferència podeu enviar aquests documents per correu electrònic a: secretaria@handbolgava.es

La competició, que finalitzarà el 18 de juny a la tarda, formarà part del VIII Campionat de Catalunya d’Handbol Platja i s’estructurarà en categories juvenils-sènior masculí i femení.