La prova, que celebra la 20a edició, té també un component solidari
La prova, que celebra la 20a edició, té també un component solidari

Diumenge 15 de desembre se celebrarà el XX Cros “Ciutat de Gavà”, una prova, organitzada pel Club Atletisme Gavà, emmarcada en el calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. La cursa, que enguany està de celebració, un any més, es farà al bosc de La Sentiu.

La prova és una de les curses del Baix Llobregat que, per iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat, inclou una Volta Solidària. “Una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té per finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot el fons recaptat anirà destinat al Familiars de Malalts d’Alzheimer de Gavà (FAGA)”, expliquen des de l’organització. La FAGA disposarà d’un espai perquè us apropeu a conèixer la seva activitat diària.

Com en edicions anteriors hi haurà tres circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats.

Les inscripcions, que es podran fer fins el 10 de desembre, preferenment a través de la Intranet de la Federació Catalana d’Atletisme, són gratüites per a totes les categories, a excpeció de la Cursa OPEN (10 €) i la Volta SOLIDARIA (5€). Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.