Intervingudes 300 plantes de marihuana a Gavà
L'operació l'han fet els Mossos amb la col·laboracio de la Policia Municipal

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir el dilluns 22 de març, un home de 37 anys i veí de Gavà com a presumpte autor d’un delicte d’incendi per imprudència greu, un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació d’electricitat.

La investigació es va iniciar a finals del mes d’octubre, quan agents de la Policia Local de Gavà van tenir coneixement que en una casa del carrer Indústria hi podria haver una plantació de marihuana indoor.

Gràcies a les gestions d’investigació els agents van aconseguir acreditar que aquest immoble estava destinat únicament al cultiu intensiu de marihuana i que disposava d’una connexió fraudulenta al fluid elèctric, amb un consum molt superior al d’un domicili convencional, amb el conseqüent risc d’incendi.

Finalment, el 22 de març, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 4 de Gavà, es va realitzar l’entrada i registre del domicili. Durant l’escorcoll es van intervenir gairebé 300 plantes de marihuana i es va detenir la persona responsable del cultiu com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Així mateix, també van denunciar una dona de 33 anys com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues.