Inversió en ocupació
Jordi Tort.

El portaveu del grup municipal del PSC a Gavà, Jordi Tort ha valorat “molt positivament la feina feta des de l’àmbit d’ocupació, en aquest mandat, des del govern municipal amb una inversió, en aquests 4 anys, de prop 7 milions d’euros en polítiques d’ocupació”. Tort concreta també que “s’han atès a més de 3000 persones que estaven en recerca activa de feina i hem aconseguit que, pràcticament, 1500 d’aquestes trobessin feina a través del serveis municipals, una xifra destacable i que demostra la bona feina que fan els treballadors i treballadores que estan en aquest departament”.

Jordi Tort també assenyala que “l’atur a la ciutat ha baixat fins a 4 punts, assolint actualment el 10,2%, mentre que l’any 2015 era del 14,7%. En total, en els últims quatre anys hi ha 1000 persones aturades menys”.

El portaveu socialista precisa que “a banda de la inauguració del nou Centre de Serveis Rosa Luxemburg, és preveu executar, aquest 2019, nous programes destinats als foment de l’ocupació com el programa 30 Plus, A la feina amb Tu o formació en competències digitals. Una altra de les noves iniciatives presentada al febrer és la constitució de la nova Xarxa de transició Escola-Treball en la qual hi col·laboren diferents institucions del Baix Llobregat per orientar i acompanyar el jovent en les diverses transicions del món educatiu al món laboral”.