Isidre Casas repetirà com alcaldable per Junts per Gavà
Un dels moments de l'acte de presentació

Isidre Casas repetirà com a cap de llista per Junts per Gavà en les eleccions municipals del proper 28 de maig. Aquest passat divendres, la sala d’actes de la Torre Lluc va acollir la presentació de la candidatura, un acte públic que va comptar amb l’assistència de la presidenta del Parlament i líder del partit, Laura Borràs, i amb l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra.

Borràs va destacar “el bon treball fet fins ara per Casas a l’Ajuntament” tot assegurant que “aquesta experiència, unida a la fermesa i determinació que el mouen, el fan la millor persona per liderar aquest projecte que requereix també de sacrifici personal i vocació de servei”. Borràs també va posar en valor la política municipal perquè, al seu entendre, “des dels ajuntaments, com administracions més properes las ciutadania, és on es fa la gran política, escoltant la ciutadania i donant resposta a les necessitats que tenen”.

Durant l’acte, on es va fer balanç del mandat i es va parlar de política municipal, Isidre Casas va confessar que tant ell com el seu equip “afrontem aquesta nova cita electoral amb molta il·lusió, fermesa, conviccions i honestedat”. Casas, que encara no va voler desvetllar la resta de noms de la llista l’acompanyaran, sí va avançar els eixos que vertebraran el programa amb el qual ara estan treballant i que són: “el progrés econòmic i social, treballar per la nostra llengua i cultura com a eix integrador i mantenir vigents les expressions nacional del nostre partit”.

La presentació va cloure amb una refrigeri final.