IV Caminada Solidària per l’Alzheimer a Gavà

Desenes de persones s’han sumat aquest diumenge a la crida feta per l’Associació Familiars d’Alzheimer de Gavà (F.A.G.A.) amb la seva passejada solidària. L’activitat, que ha sumat la seva quarta edició, va arrencar a les 8.30 hores de la plaça de l’església i va enfilar l’avinguda del Mar fins arribar al monument de la vela a Gavà-Mar.

Allà es va gaudir d’un nodrit un programa de propostes que van incloure des d’un esmorzar fins a actuacions d’usuaris del centre terapèutic de F.A.G.A., entre d’altres.

Albert Arnau, president de F.A.G.A., destaca la gran participació i implicació de col·lectius i ciutadania en aquesta caminada que enguany portava com a lema “Fem camins”: “la idea és fer camins ja que el malalt d’alzheimer de les últimes coses que oblida és caminar, i per tant volem transmetre el missatge de fer camins, fer camins de memòria, fer camins de salut, etc.”.

Aquesta ha estat la primera caminada d’Arnau com a president de F.A.G.A i assegura que compta “amb tot un equip que realment em van motivar molt i m’han ajudat molt en aquest camí”.