Iván Carrillo impugna la Junta Electoral
Iván Carrillo impugna la invalidació d'avals.

El president del CF Gavà, Iván Carrillo, precandidat a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha anunciat que impugnarà la invalidació d’un part dels seus avals decidida per la Junta Electoral la qual cosa convertia a Joan Soteras en proper president de la FCF.

En un text publicat en el seu compte de twitter, Carrillo assegura que en cas que la Junta Electoral no li doni la raó no descarta presentar una moció de censura a la junta de Soteras.

L’anunci es produeix després que la Junta Electoral de la FCF hagi validat provisionalment la candidatura de Joan Soteras a la presidència de l’entitat federativa, per la qual cosa podria ser proclamat president dimarts que ve 18 de setembre.

Val a dir, que la Junta ha acceptat 867 avals a Soteras dels 918 presentats, mentre que Iván Carrillo, que també opta a la presidència, va presentar 130 avals dels quals han estat considerats com a vàlids 51. En total es precisaven 121 perquè les eleccions es duguessin a terme.

Carrillo disposa de tres dies hàbils per presentar algun tipus de reclamació o impugnació. En el cas contrari, Joan Soteras serà proclamat president de la FCF el proper 18 de setembre.