Iván Carrillo nou president del CF Gavà
Iván Carrillo, nou president del CF Gavà

Iván Carrillo és el nou president del CF Gavà. L’empresari i soci del club va rebre el suport de l’assemblea de socis celebrada dijous passat, obtenint 33 vots a favor, 5 abstencions i cap vot en contra. Val a dir, que el seu projecte arriba com a única alternativa a la desaparició del club que, sense ni un bri de liquiditat, entraria de manera inevitable en concurs de creditors.

Carrillo precisa que ha decidit “agafar les regnes del projecte, juntament amb un grup de gavanencs, perquè la situació actual és molt preocupant. Volem resoldre-ho i treballar per crear un projecte il·lusionant, però realista, que permeti al Gavà retornar a Tercera, que és la categoria que mereix i, després, amb seny, i si és possible, anar lluitant per anar ascendint”.

Abans de la votació, Iván Carrillo va exposar els objectius prioritaris que passen per “estabilitzar l’actual situació econòmica”. Amb aquest afany, els integrants de la junta posen, d’entrada, diners de la seva pròpia butxaca per pagar de manera immediata les nòmines dels jugadors i del cos tècnic. A partir d’aquí, Carrillo precisa que la seva figura no és la d’un inversor, assegurant que “la idea és aconseguir patrocinadors i ajudes de l’ajuntament que, unides a les quotes dels socis, permetin estabilitzar els comptes i anar superant el deute històric que arrosseguem”.

Durant la reunió els socis van lloar “la difícil tasca feta per part dels membres de la junta en aquests darrers mesos evitant la desaparició del club”.