Ja es coneixen els guanyadors del concurs A 1000 per hora
Ja es coneixen els guanyadors del concurs A 1000 per hora

Centenars de persones han participat durant aquesta campanya de Nadal en la promoció de Wow Gavà consistent a rifar tres premis de 1000 euros que la persona haurà de gastar en les botigues associades en només una hora. Alguns membres de la junta de l’entitat van ser els encarregats de fer el sorteig en directe. Va ser aquest dimarts a la tarda a través d’un directe a través del seu perfil a Instagram on es va trucar als vencedors per telèfon. Les guanyadores han estat Carmen Caballero, que va dipositar butlleta per una compra feta a Rostisseria Navarro, Mariola Pont, que ho va fer a la Copisteria Pelegrín i Ana Mansilla, que va fer compra a La Casa de las Medias.

La idea, segons van explicar des de Wow Gavà, “és que, sinó hi cap impediment, la persona gaudeixi del guardó aquest proper dissabte, 15 de gener, al matí”. Les normes de la promoció detallen que cal gastar aquests 1000 euros en una hora amb compres que no poden superar els 100 euros en la desena d’establiments de Wow que pot escollir l’afortunat.

Des de Wow es mostren satisfets per la bona acollida que hi ha hagut per part de la gent on, superada la campanya de Nadal, ara afronten la de Rebaixes amb descomptes en els productes de temporada que van del 30 al 70%.

WoW Gavà

L’associació de Comerciants i professionals “WoW Gavà” neix l’any 2020, fruit de la fusió de les dues associacions de comerciants de la ciutat, L’Illa del Centre de Gavà i La Unió de Botiguers de Gavà. El propòsit d’aquesta fusió és la suma de forces per crear una entitat més forta i amb més capacitat per ajudar al sector empresarial i comercial del municipi