Ja es pot visitar la clau màgica
Ja es pot visitar la clau màgica

De d’avui, i fins el proper dimecres 4 de gener, tothom qui ho vugui podrà anar a veure la  Clau de la Ciutat que ses Majestats els Reis d’Orient empraran la nit del 5 de gener per poder entrar a totes les cases i deixar els regals. L’esmentada clau, que com ja és sabut és màgica, perquè canvia de forma i mida per adaptar-se a qualsevol pany, s’exposa a la Sala de Plens de 10.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 18.30 hores.

L’alcaldessa Gemma Badia, ha assegurat que “s’estan acabant de fer tots els preparatius per rebre els Reis com mereixen, que enguany arribaran per mar. L’acte central es farà a la plaça Balmes, on lliurarè en mà aquesta clau a Ses Majestats i després es farà la cavalcada. Espero que tots i totes, en especial els petits, visquin aquest esdeveniment amb molta il·lusió i que recordin que s’han de portar bé i la nit del dia 5 anar a dormir aviat”.

A banda de la clau màgica, cal recordar a tots els infants de Gavà que els carters reials  venen a la nostra ciutat aquest dilluns 2 de gener. La seva arribada està prevista a les 15.45 hores a l’estació de Renfe i des d’allà faran un recorregut per la Rambla, amb acompanyament de batucada, fins al jardí del Museu, a la Torre Lluc, indret on hi haurà instal·lat el campament reial fins el 4 de gener, en horari de 16.30 a 21 hores.