Miquel Roselló, portaveu del grup municipal d'ERC
Miquel Roselló, portaveu del grup municipal d'ERC

Milers d’usuaris de la xarxa ferroviària de Rodalies d’Adif a Gavà patim cada dia el mal funcionament d’unes infraestructures que són competència del “Gobierno de España”.

El PSOE al capdavant no té entre les seves prioritats la millora d’aquest servei per més promeses que faci i digui. Passen els anys i tot continua igual, infraestructures en obres a l’estació de la Sagrera, ara li tocarà el torn a l’estació de Sans, i els retards, la suspensió de trens, els talls de subministrament i la gent que sembla que viatja en llaunes de sardines són el que tenim en el dia a dia.
Fins al 16 de setembre, hem tingut cinc dies de funcionament amb normalitat. D’aquests cinc solament un ha estat en dia laborable.Això suposa un trasbals per a tots els usuaris, que tampoc poden confiar els seus desplaçaments amb les línies de busos que ofereix l’empresa AVANZA que ja des de l’inici ens estan donant un servei desastrós  ben conegut i patit per tots.

La falta d’inversió a Catalunya -només ens ha arribat un 35% del pressupost pactat i d’aquest, tan sols el 19% és per a la xarxa ferroviària- juntament amb la mala gestió dels serveis de transport públic fa que tinguem un servei de tercera categoria quan estem pagant uns impostos de primera.

És just aquest maltractament que ens donen als ciutadans? Tant sigui pel servei de Rodalies com pel servei dels busos, qui hi ha al darrere és el PSOE-PSC i això ho hauríem de tenir en compte quan vinguin a dir-nos que la seva prioritat és la qualitat de vida dels ciutadans, Oi que sí, Sra. ministra?