Jandro Orellana debuta al FC Barcelona
Jandro Orellana va debutar amb el primer equip ahir.

El gavanenc Jandro Orellana va debutar ahir dimecres amb el primer equip del Barça en el partit amistós contra el Cartagena, en el qual els blaugranes es vam imposar per 0 a 2. Val a dir que, per aquest matx de caràcter benèfic organitzat per aconseguir fons per fer front a les destrosses provocades pels aiguats patits a la zona, Valverde va convocar fins a 16 integrants del Barça B, entre ells el jove de la nostra ciutat.

Orellana va sortir a la gespa al minut 67 per substituir Ferran Sarsanedas que va haver de retirar-se als pocs minuts d’entrar en patir un fort cop al genoll.

Talent i capacitat de treball

Orellana és un futbolista tàcticament excepcional, tècnicament molt ben dotat, clar exemple de l’ADN Barça i que sap controlar perfectament els tempos dels partits. Va començar a jugar a futbol als 8 anys a l’Escola de Futbol Gavà. El futbol l’apassiona, encara que també li anava molt bé el bàsquet. De fet, quan ja estava al Gavà de futbol, l’equip de bàsquet va voler incorporar-lo.

Del Gavà, on va estar quatre anys, va anar a l’Espanyol, on va jugar les dues temporades d’infantil. I d’allí Franc Artiga, llavors entrenador del cadet B, se’l va emportar a can Barça. Tímid i reservat fora del terreny de joc, a la gespa és tremendament exigent amb ell mateix i sempre posa per davant els interessos de l’equip per sobre dels seus.

També cal destacar la seva capacitat de treball. Li agrada entrenar i sap que la qualitat no és suficient. Cal esforç i treball.

De família esportista, els seus pares van jugar a handbol i el seu germà és també futbolista.

 

PUBLICITAT