Valents

Jaume Tutusaus, que ha estat membre de l’executiva d’Units i regidor de CiU a Santa Margarida i els Monjos, serà el candidat de Valents a l’alcaldia de Gavà. El que va ser vicesecretari general a l’Ajuntament de Gavà ha fet un nou pas, doncs, a la seva carrera a la política municipal.

Entre les seves propostes per la ciutat, Tutusaus planteja una “tolerància zero amb l’incivisme i implantar policia de proximitat”, i afegeix que “els comerços i les empreses necessiten el nostre suport, aprofitant la situació estratègica per ser un pol logístic”. A més, afirma que vol “implantar un sistema d’ajudes temporals promovent activament la reinserció al mercat laboral i la formació contínua per accedir a salaris suficients”, i que “Gavà necessita carrers més nets i un millor manteniment de la via pública i de les instal·lacions. Hem de reestructurar els espais lúdics, culturals i esportius, com ara Can Sellarés, el pavelló Can Tintorer, Jacme March, entre d’altres”.

El candidat de Valents també ha declarat que Gavà necessita un Ajuntament eficaç i ràpid a respondre a les gestions i sol·licituds, com ara permisos d’obres o llicències. Tutusaus també creu que “l’Ajuntament de Gavà ha de ser bilingüe en totes les comunicacions” i ha afegit que el consistori “ha d’estar al servei dels ciutadans i no a l’inrevés”.

Recentment s’ha constituït la Junta Local de Valents a Gavà, que ha quedat formada per Jaume Tutusaus com a president. Gloria Lasheras, afiliada de Ciutadans des del 2006 i exregidora a Gavà, serà la secretària general, i Diego González, secretari d’organització.