Biblioteca Josep Soler Vidal
L'activitat es farà a la biblioteca Josep Soler Vidal.

Javier Naranjo presenta aquest dimecres, 7 d’abril a la biblioteca Josep Soler Vidal la seva primera novel·la, “Guardianes, la leyenda”, que ha estat editada per l’editorial Talón de Aquiles. Es tracta de la història de Herschel, un jove que es converteix en guardià que buscà la veritat i que en el seu camí és trobarà amb altres guardians, alguns dels quals ja els coneix i a d’altres no.

Naranjo es considera “molt satisfet” pel resultat del seu primer llibre, que ell emmarca dins del gènere de “la ciència ficció, que és una literatura que em fascina”. De fet, les seves principals inspiracions passen per “llibres com El senyor dels anells, els de Harry Potter, o fins i tot els de Sherlock Holmes, pel tema del misteri”.

Naranjo és encara molt jove, té només 28 anys, i ens ha destacat que “no és fàcil trobar una editorial que confiï en tu, però és molt gratificant quan trobes una, com Talón de Aquiles, que opten per escriptors nous i que t’ajuden en el desenvolupament del llibre i en la seva maquetació”.

“Guardianes, la leyenda” és el primer llibre d’una saga que Naranjo té pensat publicar, encara que “he de tornar a escriure els manuscrits d’aquests llibres, està tot escrit però a mà perquè quan els vaig escriure l’ordinador m’anava molt malament, així que ho vaig fer a mà de manera molt meticulosa, aprofitant les llibretes al màxim fins la darrera pàgina”.

Naranjo presentarà “Guardianes, la leyenda” el dia 7 d’abril, a partir de les 18:30 hores, a la biblioteca Josep Soler Vidal. L’aforament és limitat a causa de les restriccions pel coronavirus, i s’ha de reservar plaça trucant prèviament al telèfon 93 263 92 30. De moment el llibre no es pot adquirir enlloc ja que “per contracte amb l’editorial, primer m’he de moure jo i fer venda, i després ja es distribuirà per tota Espanya. De moment, ara l’única manera d’aconseguir-lo és trucant-me a mi i jo el venc directament”.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Ràdio Gavà