Jéssica Albiach fa campanya a Gavà per Catalunya en Comú-Podem
Jéssica Albiach fa campanya a Gavà per Catalunya en Comú-Podem

Jéssica Albiach, número 3 de la llista per Barcelona de Catalunya en Comú-Podem, ha visitat aquest matí Gavà per apurar les últimes hores de campanya electoral. Albiach ha estat acompanyada en tot moment per diversos membres de Gavà, Sí Se Puede, encapçalats pels seus dos regidors a l’Ajuntament de Gavà, Miguel Herrera y Juan Carlos Bondia.

Albiach ha llençat un missatge nítid a la ciutadania: “El que ens trobarem el dia de les eleccions és que tindrem l’oportunitat de o bé continuar en el mateix bucle amb un govern continuista encapçalat per Puigdemont, o bé fer un govern de canvi, progressista i catalanista, que posi a les persones al centre de les decisions”.

Respecte a les possibilitats de poder constituir aquest govern de canvi, Albiach assegura que “és més que factible perquè al Congrés estem veient cada dia com, per un costat, quan Esquerra no està segrestada pel PdeCat i no està cegada per la via unilateral, i quan per l’altre costat el PSC sí que es dedica a temes socials, llavors compartim el 80% de les votacions amb la mateixa orientació de vot”.

La número 3 conclou que “trencar aquesta dinàmica de blocs és no només necessari sinó que es imprescindible per tal que Catalunya pugui avançar”.

El portaveu de GSSP, Miguel Herrera, s’ha manifestat en la mateixa línia: “Dijous tenim una oportunitat única per canviar el rumb de Catalunya, per canviar entre independentisme sí o no, espanyolisme sí o no, i és que el que volem no és estar tirant sempre per un costat o l’altre sinó tirar endavant amb polítiques de la gent”.