Joan Saez, professor de l’Espai Escènic, nominat als Butaca
Joan Saez, professor de l’Espai Escènic, nominat als Butaca

Joan Saez, professor de l’Espai Escènic de Gavà, és un dels nominats als Premis Butaca de Teatre de Catalunya 2021 en la categoria de millor actor de musical pel seu treball a Mistela Candela Sarsuela.

Saez lluitarà pel guardó amb 3 finalistes més, un d’ells el seu company de muntatge teatral Lluís Oliver. També estan nominats Jaume Casals per Barcelona 24h i Toni Vinyals per la La filla del mar

Una trentena d’obres opten a aquests premis, que arriben a la seva edició número 27 i que es lliuraran en un gala que tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Monumental de Mataró. Les votacions populars ja estan obertes a internet i s’allargaran fins a una setmana abans del lliurament.

Mistela Candela Sarsuela

El muntatge uneix tres sarsueles en una. Fresques, còmiques i rimades. Pitarra i Vidal i Valenciano tornen als escenaris com a clàssics d’avui dia per fer-nos matar les penes. Quatre actors i un músic, bevedors de mistela, es fan una sarsuela d’embolics en una sastreria: Corina espera el seu príncep blau, però sa mare planeja que es casi amb Don Mateu, antic conegut de la Sastressa; la Sastressa s’encaterina de Titus, promès de Maria… Sastres, metges i lloros amaneixen el plat dins la versatilitat d’una comèdia musical.