polsera de Gavà

La Rellotgeria Joieria Benítez de Gavà és l’única on es pot trobar “la polsera de Gavà”. Es tracta d’una polsera de plata massissa que es ven amb diversos colors i en diverses mesures i que té un preu de 79,90 euros, tot i que ara es pot trobar d’oferta per 59,90 euros fins a finals del mes de març.

Juani Serrano, copropietària de la joieria, ens ha explicat que “fa 10 anys uns proveïdors ens van oferir la possibilitat de distribuir la polsera a Gavà, ells fabriquen les polseres personalitzades per a diversos pobles però la distribució la cedeixen només a un establiment, així que a Gavà som els únics que tenim aquesta polsera”.

La idea “em va agradar” i a partir d’aquí “nosaltres vam dissenyar cada dibuix que hi ha incrustat a cada part de la polsera, que són les coses més importants que hi ha a Gavà. Així, per exemple, a la polsera podem trobar la Venus de Gavà, els espàrrecs, la Torre Lluc, o la platja”.

La polsera té la peculiaritat que “pel tipus de plata i el tipus de cotó d’on pengen les peces, es pot mullar i no es fa malbé. Sí que s’embruta, com qualsevol objecte de plata, però es neteja i tornar a recuperar el seue stat original”.

Serrano ens ha confessat que, tot i que la idea li va agradar molt en el seu moment, “les vendes van poc a poc, hem estat promocionant la polsera aquests deu anys però crec que la gent la troba una mica cara. És cert que el preu no és barat, però s’ha de tenir en compte que és un objecte molt personalitzat i que els fabricants han fet els motllos expressament per nosaltres”.

La polsera es ven amb una presentació de luxe que inclou una bosseta, una capsa, i un full explicatiu on es dóna informació de cada element que hi apareix.