Jordi Cabré visita Gavà
L’escriptor Jordi Cabré ha estat a la seu de l’associació de Veïns del barri del Centre.

L’escriptor Jordi Cabré ha estat a la seu de l’associació de Veïns del barri del Centre de Gavà, convidat per Òmnium Cultural, per parlar de la seva darrera novel·la “Digues un desig”, premi Sant Jordi 2018. El llibre arrenca amb la història d’un escriptor de ficció que un Sant Jordi entra en una llibreria i, als prestatges de no ficció, veu una autobiografia que ell no ha viscut, que no reconeix com a certa. Un joc entre la realitat i la ficció.

Val a dir, que “Digues un desig”, ha estat el segon llibre més venut aquest Sant Jordi, raó per la qual l’autor es mostra “molt content i agraït”. A més, també s’ha sabut que l’obra es convertirà en una sèrie de televisió gràcies a l’adaptació que en farà una productora britànica. BlackBox Multimedia, amb seu a Londres, ha adquirit els drets audiovisuals. Coeditada per Òmnium Cultural i  Enciclopèdia, la novel·la de Cabré es manté a les llistes de llibres més venuts en català des de la seva publicació al mes de febrer. La traducció al castellà veurà la llum el proper mes de maig de la mà de l’editorial Catedral.

Jordi Cabré assegura que li fa “molta il·lusió l’adaptació” i afegeix que “per a mi suposa una novetat absoluta a dos nivells: pel llenguatge audiovisual i per la visió anglosaxona. Tinc ganes de veure el resultat d’aquesta barreja. Com que serà una adaptació, em deixaré adaptar. Al capdavall, la història ja no és només meva”.