Jordi Hereu campanya PSC Gavà

L’exalcalde socialista de la ciutat de Barcelona, Jordi Hereu, ha visitat aquest dimarts Gavà per fer campanya a favor de Miquel Iceta. En un acte celebrat als baixos del Museu, Hereu ha lamentat els estralls del procés, que “des del seu inici, al 2012, ens ha conduït a la decadència i a l’empobriment, fins a esdevenir una olla de grills”. També ha recordat que “la Catalunya diversa, plural i pròspera, construïda amb la lluita i l’esforç de tots, on l’acord i la convivència eren un exemple arreu, és la que ara està en perill”. Hereu considera que cal recuperar aquest camí perquè “Catalunya és de tots” i després de lamentar que es polaritzin posicions ha dit que en aquest atzucac “ens hem situat al costat de la legalitat” i “no tenim res a veure, ni amb el PP, ni amb Ciutadans, ni tampoc amb l’independentisme. Som la opció que busca l’acord per recuperar el camí del progrés. Les altres només ens porten a la bronca i a l’empobriment”. Per a Hereu l’únic que “té ofici, tarannà, i és capaç de parlar amb tothom és Miquel Iceta”.

Raquel Sánchez defensa Iceta

La primera secretària dels socialistes a Gavà, i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, va ser l’encarregada d’obrir el torn d’intervencions subratllant també que Iceta, “és l’únic capaç recuperar l’esperança i cosir la fractura social entre Catalunya i Espanya assolint el respecte mutu”. Per a Sánchez, “el PSC és la única opció no independentista d’esquerres que proposa un model federalista i que obrirà  espais de reconciliació de Catalunya amb Espanya i Europa, on no hi hagi ni vencedors ni vençuts”. També afirma que “a diferència de les altres candidatures, nosaltres ens presentem amb un programa ple de propostes socials. Un veritable pla de xoc per tal de refer l’estat del benestar i d’impulsar el teixit econòmic, avui malmès, també per culpa de l’immobilisme del PP, que segueix sense proposar res ara, com tampoc ho fan ni Ciutadans ni Comuns”.

El proper acte de campanya del PSC a Gavà serà, aquest dijous, amb la visita del cap de llista, Miquel Iceta, que compartirà un dinar amb dones a l’Hotel AC.