Jordi Turull fa a costat Junts per Gavà
Jordi Turull fa a costat Junts per Gavà

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha estat aquest dimecres a Gavà per participar del darrer acte de precampanya de Junts per Gavà de cara a les municipals del 28 de maig.

Turull va destacar les qualitats del candidat local, Isidre Casas, un home que va definir com “una persona capaç, de paraula i de fets. Una persona que tant ella com el seu equip han treballat molt aquests 4 anys amb un únic objectiu: fer més fàcil i feliç la vida de la gent, perquè d’això va la política municipal. En aquest mandat, l’Isidre ha demostrat que és persistent i tossut i no es resigna ni es rendeix perquè no està disposat a renunciar a tot allò que pugui millorar la vida de la ciutadania de Gavà”.

Isidre Casas, per la seva banda, ha posat en valor “l’equip que m’acompanya perquè ha treballat moltíssim per materialitzar un programa complet i ple de compromisos que no són fum, són propostes fermes que tirarem endavant si governem a partir del dia 28. Perquè nosaltres som gent de debò, som gent compromesa”.

Casas explica que “les tres línies del programa són el progrés econòmic i social, la vigència de les nostres aspiracions nacionals, a les quals ni renunciem ni renunciarem, i la fortalesa de la nostra llengua i cultura com a elements d’integració i cohesió”.

El líder de Junts per Gavà, també s’ha pronunciat sobre la candidatura Ara Gavà-Ara pacte, sobre la qual diu no sentir-se “gens preocupat, perquè jo particularment no conec cap de les 21 persones que l’integren, per tant, ja es veu que no s’han presentat per guanyar. Ni els mateixos candidats voten a Gavà, així doncs difícilment els votaran. Nosaltres, en canvi, tenim projecte, ganes, il·lusió i molta confiança”.