Jordi Vallès vol presidir la RFEBS
Jordi Vallès.

El gavanenc Jordi Vallès, actual president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, ha decidit postular-se com a candidat a la presidència de la Federació Espanyola. Vallès, que va començar la seva carrera esportiva fa 30 anys com a jugador de base, va competir tretze temporades en Divisió d’Honor i va vestir l’elàstica de la selecció nacional absoluta en diferents campionats internacionals. També ha estat entrenador i es dedica a la gestió esportiva. La seva candidatura porta per nom “la base del futuro” i el seu objectiu és el de “dignificar el beisbol i el softbol”.

Entre els reptes prioritaris hi ha el d’ “augmentar les llicències de practicants perquè més nenes i nens puguin practicar tots dos esports i millorar les instal·lacions” perquè entén que “no existeixen camps de joc suficients a Espanya per a l’òptima pràctica d’aquests esports”.

La base de de la seva candidatura passa per “aportar modernitat i transparència al beisbol i softbol amb una gran inversió en tecnologia per millorar tots els processos i també fer més difusió”. També aposta per crear “un programa de promoció i tecnificació que pugui adaptar-se a les necessitats de totes les Federacions Territorials i els clubs, amb acords amb universitats americanes per a formar millor als esportistes”

El procés electoral arrencarà el 17 d’agost i les eleccions es faran al novembre.