Jorge Sánchez
Jorge Sánchez, en la seva etapa com a jugador

Jorge Sánchez, nou entrenador del C.F. Gavà, ha assegurat aquest matí en declaracions a aquest mitjà de comunicació que “la nostra intenció és adaptar-nos a tot el que vagi succeint, sabem que la propera temporada no serà fàcil per ningú i de fet encara no sabem ni com començarà ni quan. Tot i això, sabem la força que té un grup, un equip, i sabem que amb els equips s’han de complir objectius”.

El nou tècnic arriba al Gavà tenint molt clar que la seva idea de joc “serà el resultat del que aportin els jugadors i del que nosaltres puguem aportar”. Però té una idea molt clara, que és “que tothom es senti a gust, que cada cap de setmana i també a cada entrenament hagi una competitivitat molt gran entre els jugadors, i cadascun d’ells es guanyarà el jugar o no cada cap de setmana”.

Sobre els motius de deixar l’equip amb el que va començar la temporada, el Castelldefels B, Sánchez ha destacat que “al final un vol millorar i com entrenador vol posar-se en valor, i i un repte com aquest en una categoria més alta em motiva molt”. Tot i que “estava a gust a Castelldefels i estava molt bé encara”, l’oportunitat d’entrenar al Gavà l’ha fet pensar que “era el moment de donar un pas d’endavant, d’anar a una entitat gran on les exigències seran molt majors, i a una categoria que conec bé, és una categoria bonica i molt disputada, i crec que estic preparat per portar l’equip a Primera Catalana i fer una gran campanya”.