Jorge Sánchez
Sánchez, en el fitxatge pel Castelldefels (Foto: www.uecastelldefels.com)

Jorge Sánchez és ja el nou entrenador del C.F. Gavà. Sánchez arriba per substituir a Juan Camilo Vázquez, que al seu torn va arribar el passat gener com a recanvi per a José Manuel Serrano, i per tant el Gavà ja suma tres entrenadors en aquesta temporada. El nou entrenador ve del Castelldefels B de Tercera Catalana, única categoria on ha entrenat fins ara tot i que atresora un historial com a jugador que l’ha fet transitar per moltes categories, des de Primera Catalana fins a Segona Divisió A nacional.

Sánchez és, segons el president del club, Iván Carrillo, “una persona propera a nosaltres i un gran professional, el seguim des de fa molts anys i ha viscut a moltes categories, sap portar un vestidor, i ens sembla una persona molt entranyable que mira molt cap a baix, cap el futbol base, i això és el que nosaltres volem aquí, que es tingui en compte a la nostra escola de futbol”.

Carrillo revela que “des de que es va saber que Camilo no seguia, se’ns han ofert moltíssims, moltíssims entrenadors. És el que té el Gavà, no la categoria sinó el nom, que és un club gairebé centenari, molt consolidat i molt estimat, i jugar a La Bòbila amb gespa natural és un premi”.

Respecte als motius d’aquest canvi, Carrillo aclareix que “ha estat una qüestió econòmica, no hem arribat a un acord econòmic. Estàvem encantats amb ell i amb el projecte, però les circumstàncies són les que són i el club té moltes dificultats econòmiques i un pressupost molt marcat. Ara, amb el que ens depara el futur amb la pèrdua de sponsors, de socis, de taquilla i de tot, ens hem hagut d’ajustar moltíssim en el tema econòmic tant a nivell de jugadors com de, i en aquest pressupost nosaltres entenem que aquests grans professionals no han pogut arribar”.

Els termes amistosos de la sortida de Juan Camilo Vázquez del Gavà ens els ha confirmat el mateix Vázquez: “Em van oferir la proposta fins a on es podia arribar econòmicament, i en vista que el projecte seria complicat perquè el pressupost s’havia de baixar respecte a anys anteriors, i era per tant una proposta difícil d’acceptar perquè tampoc vivim a Gavà i al final ens hauria costat diners a nosaltres seguir. No és que demanéssim grans quantitats perquè sabem on ens movem i no era qüestió de quantitat de diners, el que passa és que el futbol tampoc ens pot costar diners al cos tècnic”. Vázquez deixa molt clar que entén al club i de fet creu que “han estat honestos en dir-me el que hi havia i en no voler estirar més el braç que la màniga, i han entès perfectament que no podíem acceptar la proposta”.

Vázquez d’altra banda es referma en la seva simpatia absoluta vers el C.F. Gavà: “Ens han tracta molt bé, el Gavà és un club petit però històric on tot el cos tècnic ens hem sentit com a casa, hem estat molt feliços aquí, i per tant hem pres aquesta decisió amb tot el dolor de la nostra ànima”.