A punt per a la Jornada de cultura popular 2018
Cartell de la Jornada de Cultura Popular de Gavà

Diverses entitats gavanenques han organitzat pel proper dissabte, 15 de setembre, una Jornada de Cultura Popular i Tradicional de Gavà. Es tracta d’una gimcana familiar carregada de jocs, proves, endevinalles, i diversos tipus de reptes, relacionats tots amb la cultura popular i tradicional de Gavà. La gimcana començarà a les 17:30h. al Parc de la Torre Lluc.

L’objectiu de la gimcana és construir un puzle gegant ple d’icones característiques gavanenques com ara bèsties de foc, gegants, gegantins, danses o timbals. La jornada estarà amenitzada per un joglar molt especial, amb moltes sorpreses amagades, que els participants hauran de trobar. Tots els que juguin en aquesta gimcana s’emportaran a més un record dels Xerinolis.

Les inscripcions per aquesta gimcana es poden formalitzar del 3 al 13 de setembre per dues vies: o bé per correu electrònic dirigit a l’adreça cultura@gava.cat, o bé per WhatsApp al número 619 628 861. Els que vulguin participar-hi també es poden inscriure el mateix dia 15 a l’espai central de la Torre Lluc.

Les entitats que organitzen aquesta gimcana són: Agrupació de Gegants i Gegantons; AeiG Roc del Migdia; Bastoners de Gavà; Castellers de Gavà; Companyia General del Foc; Esplai El Mamut d’Ausiàs ;arch; Esbart Brugués; Grallers l’Anguila de Gavà; Sonaquetomba; i Unió Muntanyenca Eramprunyà.