dones que inspiren

El pròxim 24 de gener, a les 18 hores, l’associació Dones que inspiren organitza a la Unió de Cooperadors una de les seves jornades testimonials, on quatre dones integrants de l’entitat compartiran la seva història d’apoderament per ajudar, amb el seu exemple, a altres dones a fer realitat el seu projecte personal i empresarial.

La sessió començarà amb la benvinguda institucional i el parlament de la gavanenca Montse Ruiz Baños, ambaixadora de Dones que inspiren al Baix Llobregat, molt implicada en l’ús responsable de les tecnologies. Tot seguit, la presidenta Marta Gimeno, explicarà els objectius i activitat de l’entitat. Els testimonis que intervindran a la part central de la jornada seran els següents:

  • Testimonial 1: “Renunciar a mi, el trampolí per aprendre a escollir-me”

A càrrec de la Bet Massallera Francàs, vigatana molt coneguda per les emprenedores de Gavà. És pedagoga i coach emocional. Facilita experiències d’autoconeixement en femení per dones que es volen conèixer a elles mateixes.

  • Testimonial 2: “El poder de l’actitud i del somriure”

A càrrec de la Laura Vinagre García, gavanenca experta en estratègia de comunicació, formadora creativa i mare de dos. Eterna curiosa i oberta al món, ajuda a empreses i persones a millorar la comunicació dels seus projectes i dels seus equips.

  • Testimonial 3: ”Hi ha vida (molta vida) després d’un divorci”

A càrrec de la Martine Fernández Castaner, veïna de Viladecans i membre de la junta de l’associació Dones que inspiren. Mare i cofundadora d’una agència de traducció on n’és experta en traducció jurídica i tècnica pels mercats francès i espanyol.

  • Testimonial 4

A càrrec de la Rut Malràs Ferrer, gavanenca, solidària i amant de l’educació de la canalla. Mare, psicopedagoga i fundadora i gerent d’una reconeguda llar d’infants a Gavà.

La jornada finalitzarà amb un torn de preguntes, reflexions i interacció entre les dones participants. Per assistir-hi, cal inscriure’s a la web de la Unió de Cooperadors.