Jornada participativa de la Gent Gran

Gavà es prepara per tal d’organitzar, el proper 16 de març, la jornada participativa G3 Gent Gran de Gavà, una trobada adreçada especialment a persones de més de 60 anys i a totes aquelles interessades en gaudir d’un envelliment saludable.

Ojectius

La trobada té com a objectiu crear un espai de posada en comú de les necessitats, problemes i accions que cal posar en marxa per crear una societat més saludable i amiga de les persones grans.

Com a novetat important, es podrà participar per enriquir la Jornada, mitjançant la web participa.gavaciutat.cat , una plataforma digital a l’abast de tothom per fer més fàcil, oberta i directa la participació ciutadana a Gavà.

Es faran unes sessions informatives prèvies a la jornada i es posarà en funcionament perfils a les xarxes socials Twitter i Facebook. Les persones interessades a assistir-hi es podran inscriure als Casals municipals de la Gent Gran i a l’OAC de l’Ajuntament de Gavà.

A Gavà les persones de més de 60 anys representen més d’un 20% de la població del municipi, i és necessari crear un espai de referència on posar en valor totes les seves aportacions. Per aquest motiu es vol crear el Fòrum d’Envelliment Actiu, un nou espai de participació i col·laboració amb la ciutadania, on es promourà el diàleg i on esdevingui un referent local per abordar les actuacions d’envelliment actiu a la nostra ciutat.