Jornada solidària per la galactosèmia

El proper dissabte 9 de febrer, el Futbol Sala Gavà i el Club Handbol Gavà s’uneixen per a dur a terme una activitat solidària en benefici de l’AEG (Associació Espanyola per la Galactosèmia).

La galactosèmia és una malaltia rara que pateixen unes 150 persones a l’estat espanyol, i que pot afectar a la persona en el seu desenvolupament neurològic, el seu creixement, a la vista, a nivell hepàtic, renal o ginecològic. Es organitzadors expliquen que, “aprofitant que dissabte al Jacme March serà una jornada completa de partits tant de futbol sala com d’handbol, tots els diners que es recaptin al servei de bar aniran destinats a aquesta causa”.

A més, hi haurà també diferents activitats per als més menuts, per tal de fer d’aquesta trobada, un dia en família i amb marcat caràcter solidari.

L’AEG destinarà els diners recaptats a l’organització d’activitats per a les famílies en la seva reunió anual, així com a participar del registre internacional de pacients i els estudis duts a terme per la GalNet (xarxa internacional d’investigació en galactosèmia).