José Zaragoza fa campanya a Gavà

El diputat i candidat a les llistes del PSC, José Zaragoza, ha esta aquest dilluns fent campanya a Gavà acompanyat de la militància local, amb l’alcaldessa i primera secretària de l’agrupació, Raquel Sánchez, al capdavant. Zaragoza ha assegurat que “aquestes eleccions cal decidir entre, sortir del conflicte o formar un govern. Segons Zaragoza, “hem vist que totes les forces, ja siguin les dretes o els independentistes s’uneixen per bloquejar un govern d’esquerres. Tots ells critiquen els socialistes, però l’únic que proposa accions per superar el bloqueig és Pedro Sánchez”.

Zaragoza diu que “en aquestes eleccions la gent haurà de decidir, o que guanyi el trifachito, amb un govern presidit per Pablo Casado amb el suport de Rivera com a vicepresident, o un govern encapçalat per Pedro Sánchez capaç de tirar endavant aquelles polítiques que ja han posat en marxa durant aquests mesos amb lleis i propostes encaminades a recuperar les retallades socials, la cobertura a les persones aturades més grans de 52 anys, el poder adquisitiu dels pensionistes, augmentar el salari mínim i fer reformes polítiques des del rigor econòmic amb eficàcia social, perquè es tracta d’aprofitar els recursos econòmics del país per posar-los al servei dels més dèbils, i no com va fer el PP durant 7 anys que, amb l’excusa de la crisi es va dedicar a retallar als més febles per donar-ho als més rics”.  

José Zaragoza avisa que “abstenir-se suposa obrir el govern a la dreta que farà el que ja ha dit, retallades en polítiques socials, perjudicant els més dèbils. Cal doncs, votar amb eficàcia per un govern progressista

Raquel Sánchez: “Som la única sortida al bloqueig”

L’alcaldessa i primera secretària de l’agrupació local del PSC a Gavà, Raquel Sánchez, ha assenyalat que “amb aquesta nova cita amb les urnes arriba el moment de decidir que volem pel país i per desbloquejar la situació i la llarga pèrdua de temps a Catalunya amb una paràlisi institucional, política, social i econòmica, però també a Espanya amb un bloqueig al projecte de Pedro Sánchez per part dels a partits que parlen de nova política. Ara tenim l’oportunitat de fer un pas endavant i confiar en un govern que fa polítiques socials, feministes i mediambientals i té un model de progrés”.

Raquel Sánchez ha demanat a l’electorat gavanenc que “es mobilitzi diumenge i ens voti convençuda que “som una majoria progressista que ja ha confiat en nosaltres abans i ha assegurat que “els socialistes som la millor opció per Catalunya i per Espanya”.