Jovent Republicà demana el vot per ERC aquest diumenge
El diputat d'ERC, Jordi Albert, ha fet campanya a Gavà

Jovent Republicà demana el vot per ERC el proper diumenge per poder “avançar en l’exercici del dret a l’autodeterminació que conduirà a la República catalana i a guanyar la lluita contra la repressió amb una llei d’amnistia”.

Els republicans asseguren que són el motor de canvi al país i com a exemple parlen de la rebaixa del 30% dels preus universitaris per fer més accessibles els estudis superiors a les classes treballadores. El seu objectiu passa per “seguir treballant en el camp de l’emancipació, contra la precarietat i l’atur juvenil, i garantir el dret a l’habitatge i l’accés universal a l’educació, que ha de ser en català”.

La formació diu que posa al centre “els drets de les persones d’arreu del país”, i que treballen “des del carrer i les institucions per eradicar les violències masclistes, lgtbifòbiques, racistes i feixistes” i promouen “l’equilibri territorial com a millor manera de combatre l’emergència climàtica”.

ERC afirma que “ara toca que l’independentisme d’esquerres guanyi per governar el país i plantar cara a l’extrema dreta, per lluitar contra les desigualtats agreujades per la crisi de la COVID-19 i perquè s’afronti d’una vegada el conflicte polític obert amb l’Estat espanyol” i entenen que “ha arribat l’hora que el projecte d’alliberament nacional i justícia social que defensem des de fa 90 anys assumeixi la responsabilitat de governar el país”.