Juanjo Carricondo serà el nou míster del CF Gavà
Juanjo Carricondo serà el nou míster del CF Gavà (Foto: Laia Inés)

Juanjo Carricondo serà el nou míster del CF Gavà la propera temporada després de l’adéu de Jorge Sánchez. Carricondo, que ja essent, quasi un veterà, va ser jugador de l’equip de la nostra ciutat s’estrena justament aquí en la seva faceta d’entrenador.

En declaracions a la web del club, el nou tècnic es mostrava “molt il·lusionat d’afrontar aquesta nova etapa” i amb “moltes ganes d’implantar el nostre model i la nostra idea en aquest projecte”.

Entre les seves prioritats, hi ha fer pinya al vestidor perquè “formar un bon grup humà i un model definit és el que ens portarà a competir bé i als bons resultats”, a partir d’aquí, concreta, “caldrà fer-ho amb una plantilla jove i un pressupost ajustat”.

A l’àmbit futbolístic, Carricondo parteix de la idea base del 4-3-3, apostant per “un futbol molt associatiu en totes les línies, jugant des del darrere, amb les línies juntes, i sempre que puguem pressionant a dalt. A partir d’aquí, ens adaptarem a jugadors, resultats o els estats de forma”.

El cos tècnic també diu que no es marca “objectius concrets” i que s’estimen més “anar dia a dia, veure com s’adapten els jugadors” i a partir d’aquí, veient els resultats, aniran fixant posant reptes a “curt termini”.

Carricondo, amb el seu segon entrenador, Albert Cazorla. (Foto: Laia Inés)

Un dels aspectes claus per a l’entrenador és la possibilitat de jugar a La Bòbila, que qualifica “de gran oportunitat” perquè admet que quan hi vaig jugar s’hi va sentir “molt bé” i destaca que ses tracta “d’un dels millors estadis de Primera Catalana i amb unes dimensions perfectes”.

Finalment, pel que fa a la confecció de la plantilla, el tècnic ha declarat que tenen “catorze jugadors confirmats” i que els agradaria “tancar un altre 9 referència, i després al mig del camp algun pivot i algun interior o mitjapunta”. Per la resta, diu que estar “prou content, amb molta gent jove que segur que vindrà amb ganes i que tenen qualitat i que faran una bona combinació amb els jugadors veterans que ja hi ha”.