Junts demana explicacions a l'AMB per les deficiències en el servei de bus
Isidre Casas

Junts per Gavà ha enviat una nota de premsa per explicar que han fet “entrar per registre, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, un document per demanar explicacions respecte a tot el succeït amb el traspàs de la gestió del bus metropolità al Baix Llobregat Sud”.

Recordem que el portaveu de la formació a la nostra ciutat, Isidre Casas, ja va fer constar en el darrer article d’opinió d’ElBruguers que “davant la gran afectació que els fets estan causant als nostres veïns i veïnes, des de Junts per Gavà no ens n’hem volgut mantenir al marge i hem encarregat al nostre grup metropolità una anàlisi exhaustiva del procés de licitació, així com dels compromisos, drets i deures, del nou operador”.

Dins aquesta estratègia, ahir dijous, el grup va fer entrar per registre a l’AMB, conjuntament amb integrants de la formació de Castelldefels i Viladecans, un document on exigeixen per escrit a Ada Colau, i al govern metropolità, “respostes a la greu crisi viscuda el darrer mes i mig amb el transport urbà al Baix Llobregat Sud”.

Principals peticions

– Resoldre les incidències que encara s’estan produint en el servei de bus, així com assegurar els drets dels treballadors provinents de l’anterior empresa concessionària.

-Conèixer els elements de control previstos, des del moment del traspàs de la gestió, a fi de satisfer els termes de la licitació i les accions que s’han dut a terme.

– Conèixer el pla de contingència previst i el termini de resolució de les deficiències i conseqüents afectacions que actualment manifesta el servei debus gestionat pel nou operador.

– Exigir les responsabilitats pertinents a les persones i/o departaments implicats en la gestió del conjunt de greus afectacions patides pels veïns i veïnes, usuàries habituals del servei, dels municipis de Gavà, Castelldefels i Viladecans.