Junts demana que els bancs que recuperin l'atenció personalitzada
Isidre Casas, portaveu de Junts per Gavà

Junts per Gavà presentarà una declaració política en el poper Ple Municipal del 30 de setembre per “donar suport a la gent gran i contra la deshumanització dels serveis bancaris davant la bretxa digital”.

Segons la formació, “en els darrers 12 o 13 anys el sector bancari ha estat preceptor de beneficis estructurals, on han aprofitat per fusionar-se, i han tingut fortes injeccions de diners públics, però, tot plegat, enlloc de beneficiar la gent la perjudicat, perquè progressivament han tancat oficines i retallat plantilles i horaris”.

El portaveu de Junts per Gavà, Isidre Casas, precisa que “la situació ha empitjorat especialment en els darrers 2 anys, on l’atenció personal és quasi inexistent i això afecta sobretot la gent gran o la que té menys recursos, perquè tenen més dificultat per accedir a les tecnologies. A més, aprofiten per aplicar comissions abusives que colpegen especialment a aquests col·lectius que són més vulnerables”.

Casas espera que, “amb el suport de la resta de grups del plenari es pugui fer arribar una petició a les oficines que operen a Gavà per tal que replantegin els protocols d’atenció i acompanyin als clients que ho necessitin alhora de fer les gestions”. També instaran “als governs de Catalunya i Espanya que actuïn amb les normatives pertinents per acabar amb aquestes pràctiques abusives que perjudiquen a una immensa majoria de la ciutadania”.

També presentaran 2 preguntes

Junts per Gavà també plantejarà un parell de preguntes en el decurs de la sessió ordinària.

D’una banda, demanaran que “es permeti l’accés dels familiars dels jugadors i jugadores a les instal·lacions esportives municipals, de dilluns a divendres durant els horaris d’entrenament, donada que la situació sanitària ha millorat i en altres municipis del voltant es permet”.

D’altra banda, demanaran explicacions sobre “els problemes que la ciutadania va patir, el passat 15 de setembre, per poder fer les inscripcions a les activitats extraescolars ja que el sistema no funcionava”. Junts vol saber “què va passar i quin és el pla “b” presencial ideat per evitar que es repeteixi en el futur”.