El portaveu del grup municipal de Junts per Gavà, Isidre Casas
El portaveu del grup municipal de Junts per Gavà, Isidre Casas

El grup municipal de Junt per Gavà plantejarà al Ple municipal d’aquest dijous tres preguntes. Una d’elles està relacionada amb la licitació del bar de la instal·lació esportiva de Can Tintorer, tema que ja van portar al Ple a la sessió d’octubre de 2019. “Nosaltres vam intentar que agafessin el compromís de licitar-ho abans de finalitzar l’any 2019. De moment no hem rebut cap tipus de resposta per part del govern municipal i per tant ara tornem a insistir amb aquest tema”, explica el portaveu del grup municipal, Isidre Casas. Casas assegura que “creiem que és una instal·lació que té prou afluència com per tenir un servei de bar obert i que funcioni”.

Una altra de les preguntes fa referència al servei d’accés i control a l’Ajuntament i a les instal·lacions municipals. “Fins el 31 de desembre el servei estava licitat a una empresa, però va concloure. Van presentar una oferta per tornar a oferir aquest servei i finalment la mesa de contractació va decidir, per alguns temes formals que no va voler accedir aquesta empresa, declarar deserta la licitació”, explica Casas. Des de l’1 de gener és la Policia Municipal qui fa el servei i Junts per Gavà preguntaran “en primer lloc si els recursos que es destinen a fer aquest servei impliquen deixar de fer altres serveis. En segon lloc també ens preocupa realment el cos hora que suposa pels ciutadans i ciutadanes de Gavà aquest servei versus el que costava amb l’empresa licitadora”.

Finalment el grup municipal preguntarà sobre la difusió de les subvencions de la Diputació de Barcelona que afecten els àmbits de Benestar Social, Igualtat i la cultura popular i tradicional. “Estem parlant de partides importants, al voltant de dos milions d’euros pel tema de Benestar Social i Igualtat, i de 350.000 euros pel tema de la cultura popular i tradicions populars” informa Isidre Casas. Junts per Gavà vol saber si s’ha comunicat a les entitats i associacions de Gavà, potencialment beneficiàries d’aquestes subvencions, de la seva existència. I en cas negatiu si tenen “pensat vehicular algun mecanisme per fer arribar la informació i l’assessorament necessari per afavorir gaudir d’aquestes subvencions”. Segons Isidre Casas son unes partides “prou importants perquè les entitats, en aquest cas les de Gavà, puguin beneficar-se”.