JUNTS-PEL-SI-110915

JUNTS-PEL-SI-110915Integrants del Junts pel Sí a Gavà en l’arrencada de campanya.

Junts pel Sí assegura que “ara és l’hora de crear un estat propi”

Prèviament a l’enganxada de cartells, la candidatura a Gavà va fer l’ofrena floral de la Diada amb la participació d’Anna Simó i Meritxell Borràs

Junts pel Sí a Gavà ha iniciat la campanya electoral amb força i demanant, segons ha precisat Albert Massana, portaveu d’ERC a la ciutat, que “el proper 27 de setembre ningú es quedi al sofà. Cal que tothom vagi a les urnes perquè ara és el moment decisiu per crear l’estat propi català amb estructures pròpies que beneficiaran tothom i, on la justícia social i l’equitat econòmica en siguin la prioritat, cosa que tal i com ara està estructurat l’estat espanyol resulta impossible”.

 

Antoni Rafanell, de CDC Gavà i integrant de la coalició a nivell local, afirma que “Junts pel sí és el vot de la il·lusió per canviar la situació actual i fer un estat propi econòmicament més fort i socialment més pròsper, amb infraestructures òptimes per cobrir les necessitats de la gent”.

 

Prèviament a l’arrencada de la campanya, la coalició va participar en l’ofrena floral alternativa de la Diada al monument dels Màrtirs del Setge del 1714, amb la participació d’Anna Simó, numero 13 de la candidatura per Barcelona, qui en la seva intervenció va apel·lar “al somni que des de fa anys molts catalans i catalanes, com jo, tenim de viure en un estat lliure”, i que “ara, per fi, s’obre un període decisiu per fer-ho realitat. Som davant la campanya de les nostres vides, la definitiva, perquè cada vegada és més i més nombrosa la quantitat de gent que vol i podrà decidir el seu futur com a país”.

 

Meritxell Borràs, consellera de Governació de l’actual Govern, també va participar d’aquest acte a Gavà amb un discurs ple d’entusiasme, assegurava que “veient la nostra història ningú pot negar que som un miracle com a país perquè, tot i que hem patit repressió en la cultura i la llegua sempre hem tingut clar el que volem ser. No pas perquè ens creguem millor que ningú, sinó perquè volem ser catalans amb plenitud i decidir sobre el nostre futur, d’aquí la importància d’aquestes eleccions. Serà el pas a la llibertat, al progrés i a la justícia social”.