Junts per Cat “Votarem amb llum als ulls i força al braç”
Isisdre Casas ha demanat el vot per Junts per Catalunya

El líder local de Junts per Catalunya, Isidre Casas, ha demanat el vot per a la seva formació i ha qualificat la campanya electoral com “atípica perquè tenim presos i agressiva perquè ens volen callats i sotmesos”.

Sobre els debats electorals, Casas ha comentat que ”hem pogut sospesar qui ens vol més mal” i ha criticat “informacions molt poc fiables, avui s’ha publicat que les dades de l’atur han augmentat 500.000 persones a Espanya, però a Catalunya l’atur ha baixat en 5.000 persones: aquesta és una dada objectiva”

Isidre Casas ha destacat que la campanya “s’ha utilitzat per cuinar possibles pactes postelectorals que ens amenacen amb un nou 155 que és el pitjor que ens ha passat al nostre país en els darrers temps”.

Casas ha manifestat que “malgrat tot nosaltres ens mantenim ferms en la defensa dels drets i les llibertats de tots els catalans i catalanes, per això un cop més apel·lem al diàleg sense línies vermelles on es pugui parlar de tot sense límits. Nosaltres som els fills del mandat de l’1 d’octubre i defensem i defensarem el dret a un millor futur. El diumenge davant tots els que van contra Catalunya demano el vot pel compromís, per l’esperança i per la il·lusió. Votarem amb llum als ulls i força al braç”.