Junts per Catalunya fa precampanya a Gavà
Junts per Catalunya fa precampanya a Gavà.

Junts per Catalunya va celebrar divendres al vespre un acte de precampanya a la nostra ciutat. La trobada , organitzada pel grup municipal de Junts per Gavà, va tenir lloc al casal municipal del Centre i va comptar amb les intervencions del portaveu de la formació al Sena, Josep Lluís Cleries, i dels candidat Roger Español, al senat i d’Ada Parellada al Congrés.

El líder de Junts per Gavà, Isidre Casas, destacava el caràcter “obert d’un acte on “volem escoltar la gent, debatre l’actualitat i presentar el nostre posicionament i objectius de futur en una campanya que esdevé molt atípica”.

Josep Lluís Cleries destacava també “l’excepcionalitat d’una campanya que no hauria d’haver-se produït si Pedro Sánchez hagués volgut formar govern amb l’esquerra”, la qual cosa, al seu entendre, “demostra que la seva voluntat és la de pactar amb el PP o Ciudadanos. Cleries qualifica el moment d’enterbolit i anòmal”, assegurant que els “dol fer campanya amb una sentència injusta contra persones que la única cosa que han fet ha estat complir amb el mandat del poble però que “cal presentar-se per no deixar les cadires buides i poder representar als qui defensen el camí de la independència de Catalunya i el compromís amb l’1 d’Octubre”.

El candidat al Senat per Barcelona, Roger Español, assenyalava que vol anar a Madrid “per demostrar que la repressió contra els catalans no ens aturarà, tot el contrari, ens dóna força i ens fa veure que la millor manera de defensar-ho és de forma unitària”.

Ada Parellada, que va en llista al Congrés, recorda que la seva implicació en política comença al 2015, perquè la van trucar i perquè “ètica i moralment” creia que “el moment ho requeria perquè ens estaven trepitjant”. Parellada, cuinera de professió, assegura que “deixo de banda els fogons perquè confio en aquest moviment independentista unitari, de progrés i de valors de país”.