Isidre Casas i Joan Canadell a la seu de Junts per Gavà, aquest matí
Isidre Casas i Joan Canadell a la seu de Junts per Gavà, aquest matí

El partit que lidera Carles Puigdemont i Laura Borràs ha donat el tret de sortida a la campanya per a les eleccions catalanes del 14 de febrer amb una recollida d’avals, que es perllongarà fins diumenge 3 de gener. A Gavà la recollida va començar, al local de Junts per Gavà del carrer de Sant Joan, ahir dilluns, 28 de desembre, i continuarà fins dijous 31 de desembre.

Junts per Catalunya, que formalment concorre per primer cop a les eleccions, ha de recollir les signatures d’almenys un 0,1% del cens per poder presentar-se als comicis, tal com estableix la llei electoral.

El portaveu del grup municipal de Junts per Gavà, Isidre Casas, explicava aquest matí davants els mitjans de comunicació municipal quela veritat es que està sent una recollida molt exitosa arreu del país. Allà on estem fent, com la d’aquí a Gavà, estem recollint un nombre de signatures important. La previsió òbviament és superar amb escreix el nombre de signatures necessàries. Aquí a Gavà, a la seu de Junts del carrer Sant Joan, vam començar ahir i estarem avui a la tarda de 16 a 19, dimecres, el 30 de desembre, en horari de mati i tarda i dijous, 31 de desembre, pel matí de 10 a 13 hores”.

Casas ha volgut encoratjar a la gent de Gavà “que vingui a recolzar-nos, que vingui a signar, per demostrar que Junts és un projecte fort, consolidat i que, òbviament, sortirem el 14 de febrer no només a guanyar sinó a ser la força hegemònica aquí al país”.

El número 2 de la candidatura de Junts per Catalunya, Joan Canadell, ha visitat aquest matí als companys i companyes de Junts per Gavà a la seva seu i després han fet un recorregut per l’Illa.

La visita a Gavà i a altres municipis de la comarca té per objectiu la recollida d’avals i explicar el projecte amb el que es presentaran a les eleccions al Parlament català que té un doble eix: “Un eix nacional en el qual Junts per Catalunya té claríssim que hem de continuar el mandat de l’1 d’octubre i hem de fer efectiva la República, aquest és un mandat claríssim que nosaltres encara mantenim des de l’1 d’octubre i que volen acabar”. El segon eix es basa en el model de país que vol Junts per Catalunya: “Volem un país pròsper, que pugui donar un millor benestar a la seva gent, amb temes concrets com la plena ocupació. Catalunya pot tenir plena ocupació. Si nosaltres puguem anar sols, poguéssim revertir els impostos que paguem cada dia a la nostra economia clarament tindria o podríem tenir un atur com té Portugal de plena ocupació”. Per a Canadell són aquest motius clar per “votar a Junts per Catalunya”.