Junts per Gavà a la Diada 2019
Genís Boadella, membre de la direcció nacional del partit.

Junts per Gavà ha reivindicat “la llibertat, la justícia, la democràcia i l’autodeterminaciódurant les ofrenes florals al monuments dels Màrtirs del Setge del 1714 organitzada la vigília de l’Onze de Setembre pels col·lectius favorables al sobiranisme. El seu líder i president del PDeCAT a la ciutat, Isidre Casas, assegurava que “a les portes de la sentència d’un judici vergonyós no podem oblidar que només ens tenim a nosaltres mateixos per defensar Catalunya i exigir els drets que ens són negatsi precisava que “no ens podem deixar dominar per aquells que diuen que el procés s’ha començat a desinflarraó per la qual “demanem novament unitat d’acció i sobretot de reacció davant el que s’apropa perquè, tal i com diu Jordi Cuixart, només la constància ens farà lliures”.

Genís Boadella, membre de la direcció nacional del partit, va destacar que “l’acte serveix per posar de manifest el nostre compromís recordant tota aquella gent que ens ha precedit i s’ha deixat la pell, fins el darrer alè, per defensar Catalunya, especialment al 1714. Nosaltres som els seus hereus, els hereus de l’1 d’octubre, és l’època que ens ha tocat viure, i no defallirem en el compliment del seu mandat”.

La formació local també va estar acompanyada en aquest acte per altres integrants del partit a l’àrea de Barcelona, com Xavier Badia, Jordi Monrós i Montserrat Caupena.