Junts per Gavà demana solucions al problema de la presència de senglars
Isidre Casas

El grup municipal de Junts per Gavà preguntarà en el Ple del proper dimecres, 24 de novembre, sobre “com es troba el procés de licitació del servei bar a les instal·lacions esportives de can Tintorer precisant que “és un tema que ve de lluny i inquieta i interessa las usuaris d’aquest equipament que no parem de preguntar”. El portaveu de la formació a nivell local, Isidre Casas, recorda que davant la pressió ciutadana, durant la cloenda de la passada temporada la pròpia alcaldessa va anunciar que es licitaria la concessió però ara ens trobem que ja acaba el 2022 i encara no tenim cap notícia. Pensem que cal donar-hi resposta perquè és molt necessari”.

En aquest apartat, Casas també preguntarà “sobre quina és la situació del quiosc de premsa de la Rambla que porta molts mesos tancats.

En l’apartat de precs, Junts per Gavà expressarà la seva “preocupació per la cada vegada més sovintejada presència de porcs senglars, que baixen al nucli urbà buscant menjar”. Segons Casas, “es tracta d’un problema que s’agreuja pel perill que pot comportar amb risc d’accidents de trànsit o obligant a suspendre actes, com va passar amb l’AMPA del Santo Ángel per Halloween. Segons Casas “no parlem de fet aïllats, i per tant cal una resposta urgent”.

El portaveu de Junts per Gavà afegeix que és coneixedor que “des del Consell Comarcal s’està promovent una reunió amb la Generalitat per tractar l’assumpte. No obstant, i mentre no es preguin altres mesures, Casas considera que “l’Ajuntament no pot mirar cap a una altra banda excusant-se en què la competència no és seva, tal i com fa amb els problemes del semàfors recentment instal·lats en la reformada C-245”. Per a Junts “el consistori, com a administració més propera a la ciutadania, pot actuar, per exemple, fent control cinegètic”.