Junts per Gavà entra amb 1 regidor
Junts per Gavà, anit, a la seva seu del carrer Sant Joan

Junts per Gavà estarà representat al consistori amb un regidor, Isidre Casas. La formació ha obtingut el suport del 5,92% de l’electorat i 1.222 vots, xifra que per a Casas és “prou satisfactòria, tenint en compte d’on venim i comparativament amb els resultats obtinguts en altres municipis de la nostra comarca ”. Casas es refereix “al canvi de marca de la formació des de que érem una coalició fins a fa tres anys que ens van constituir en el que som”.

El líder de Junts per Gavà també admet que “si bé és cert, que amb les primeres dades de l’escrutini temíem que no poguéssim entrar, en la mesura que avançava el recompte vam veure que milloràvem i en alguns moments vam estar a punt d’aconseguir el segon”.

Casas diu que també estan “satisfets amb la campanya feta” i que, “a falta de fer un anàlisi més acurat i pausat hem consolidat la dada del 2015, encara que amb l’increment de la participació si que és veritat que el percentatge ha baixat una mica”

Isidre Casas també ha volgut destacar com a “molts bons” els resultats obtinguts a les eleccions europees. A Gavà Junts per Catalunya-Lliures per Europa que ha obtingut 3.184 vots, és a dir, el 15,46%.