Junts per Gavà demana que l'Ajuntament pugui disposar del superàvit
Isidre Casas, portaveu municipal de Junts per Gavà

El portaveu del grup municipal de Junts per Gavà, isidre Casas, preguntarà avui a la sessió plenària de maig que es farà de forma presencial a l’Ajuntament de Gavà per “l’incompliment en l’aportació al Club Volei Gavà aprovada al Ple d’Octubre de l’any passat per l’ascens aconseguit a categoria nacional la temporada 2020-2021” .

Al ple d’octubre de 2021 es va aprovar destinar una partida de 5.000€ al Club Volei Gavà per l’ascens a categoria nacional del primer equip. Una quantitat per ajudar en l’augment de la despesa per la temporada 21/22 a més de potenciar i donar protagonisme a l’esport femení i a un esport minoritari com és el voleibol. “L ‘anormalitat apareix quan set mesos després i un cop finalitzada la temporada (felicitats noies per mantenir la categoria) ens assabentem que no s’ha fet efectiva aquesta aportació. Volem saber els motius de la demora i, sobre tot, respectar i complir amb els acords adoptats i aprovats en sessió plenària”, expliquen en nota de premsa Junts per Gavà.

La formació política també preguntarà per altres dos temes de caire esportiu. El primer té com a protagonista el Club Futbol Gavà que ha baixat de categoria, precisament l’any del seu centenari. Junts per Gavà vol saber si des del govern municipal “hi ha interès i/o voluntat en intentar fer possible la viabilitat del club o pensen seguir mirant cap a una altra banda, el que podria suposar la seva desaparició”.

L’altra tema fa referencia a l’estat i manteniment de la instal·lació municipal de Can Torelló. El grup municipal preguntarà per les actuacions previstes a curt/mig termini.

Per últim, fora de l’àmbit esportiu, preguntaran pels problemes que tenen un grup d’arrendataris de places d’aparcament al pàrquing de la Pl. Batista i Roca en la gestió d’aquestes places. “No passar el rebut de lloguer al cobro, la manca de control per fer respectar el domini d’ús de les places llogades i la inacció davant noves sol·licituds de lloguer són alguns dels problemes plantejats. Volem saber les mesures que pensen emprendre i que siguin comunicades per escrit als llogaters”.