Junts per Gavà presenta Isidre Casas
Un dels moments de l'acte.

Junts per Gavà ha presentat el candidat a l’alcaldia de Gavà per a les properes municipals del 26 de maig. Es tracta d’Isidre Casas, qui segons va precisar ell mateix, “després d’anys en política des de la segona fila he decidit fer un pas endavant per encapçalar un projecte valent, però també il·lusionant, amb l’objectiu prioritari de millorar la vida de tots els gavanencs i gavanenques, sense renunciar al creixement, però mantenint viva la nostra essència, un aspecte que creiem que s’ha diluït amb tants anys de govern socialista a la nostra ciutat”.

Casas també aposta per “un projecte transversal i amb un decàleg de propostes que donin resposta a les necessitats que, durant tant temps, ha menystingut el govern actual” i ha avançat, per exemple, que “treballarem per construir més habitatge de preu social per evitar que els nostres joves hagin de marxar de Gavà”. També assenyala que “farem un municipi més sostenible, verd, cívic i net. Pacificarem el centre urbà i el farem més accessible, pararem atenció a tots els barris per igual i vetllarem per un el transport públic de qualitat”.

Per a Casas la seguretat ciutadana també “és primordial” i, per això, precisa que “prendrem mesures perquè la Policia Municipal sigui més professional i propera” i “practicarem una governança més transparent en la gestió dels recursos”. El líder de Junts per Gavà també creu que “cal implementar solucions tecnològiques per fer més fàcil la vida de la gent i prestar més atenció a la gent gran i al petit comerç” i “una aposta ferma per construir un ciutat més feminista i respectuosa amb el col·lectiu LGTBI”

Isidre Casas presenta un projecte “a favor de l’independentisme”, element que també vertebrarà altres candidatures que concorreran a Gavà, el 26 de maig. En aquest sentit, ha assegurat, que per part seva, “es van fer tots els esforços per elaborar una llista unitària que no ha estat estat possible”. També es va referir al recent viatge fet a Waterloo per reunir-se amb Puigdemont i del qual es va enregistrar un breu vídeo que va ser projectat on Puigdemont  fa “una crida a l’electorat gavanvenc a favor de Casas perquè presenta una nova forma de fer política que propiciarà el canvi”.

Casas amb Rafanell, durant la trobada amb Puigdemont a Waterloo

La diputada al Congrés, Míriam Nogueras, va participar de l’acte lloant “l’honestedat i vocació de servei de Casas” qui, segons va afirmar, “farà política perquè la gent visqui millor, un futur però, que per a Catalunya només serà possible si podem gestionar els nostres propis recursos, perquè ha quedat demostrat que sota el paraigües de l’estat espanyol tot han estat promeses incomplertes i necessitats bàsiques no cobertes que avui ja són necessitats històriques”.