Junts per Gavà valora el 28A
Isidre Casas.

Junts per Gavà, de veu del seu líder, Isidre Casas, també ha volgut valorar els resultats obtinguts per Junts per Catalunya en les eleccions generals d’aquest passat diumenge. Casas s’ha mostrat satisfet perquè assegura que “hem aconseguit mantenir la xifra de votants a nivell general, però degut a l’increment de la participació el percentatge ha experimentat una davallada”. Casas trasllada la mateixa situació a nivell local precisant que “també hem aconseguit conservar els prop de 1.445 vots que ens van fer confiança fa tres anys i en hem posicionat com a cinquena força més votada al municipi”.

Casas assenyala que ara “tenim per endavant uns dies de reflexió per analitzar acuradament les dades i fer autocrítica” però afegeix que “cal mirar endavant i treballar de valent per afrontar la cita electoral del 26 de maig. Per a nosaltres les Municipals són claus i ens presentem amb un equip jove, fresc, i amb mentalitat constructiva, amb gent diversa i amb moltes ganes. Esperem que tots aquells gavanencs i gavanenques que ens van donar suport el 28 d’abril també ho facin en aquests propers comicis. Estem molt engrescats i esperem obtenir un bon resultat”.

Junts per Catalunya va ser la cinquena força a Gavà amb 1.445 dels sufragis emesos, el que suposa un percentatge del 5,52%.