Junts per Gavà valora els resultats dels comicis del 14-F
Isidre Casas, portaveu del grup municipal de Junts per GAvà

El regidor de Junts per Gavà, Isidre Casas, ha valorat el resultat de les eleccions celebrades diumenge passat.

Casas ha agraït als militants i simpatitzants “que van col·laborar, primer, en la recollida d’avals per poder presentar-nos a les eleccions i, tot seguit, per fer possible els actes de campanya i penjada de cartells amb el poc material que disposàvem. També als apoderats i apoderades que, a peu de centre de votació, van aguantar tota la jornada respectant totes les mesures de seguretat i van estar a disposició del personal de l’administració i de control”.

Casas ha valorat que “com a partit nou, ens presentàvem amb la necessitat prèvia de lliurar els avals i sense cap mena de drets electorals, amb el que representa a nivell de finançament, espais publicitaris als mitjans de comunicació i a l’espai públic. Tot això, en un entorn de pandèmia amb les restriccions per tots conegudes. Així doncs, podem sentir-nos prou orgullosos i satisfets per haver pogut auto finançar la campanya amb donacions i préstecs de militants i simpatitzants, sense dependència dels bancs, i posant en valor les possibilitats de la tecnologia del segle XXI en els centenars d’actes realitzats arreu del País”.

Sobre el resultats de les eleccions, el portaveu de Junts per Gavà, ha destacat que “analitzant els resultats a Catalunya, guanyem a les demarcacions de Girona i Lleida i a 24 comarques i 561 municipis, liderant en aquest sentit. Dels objectius que ens havíem marcat per aquestes eleccions, només la victòria en escons no ha sigut possible, en part, pel peatge que hem hagut de pagar per lliurar-nos definitivament de motxilles del passat ,però s’ha aconseguit superar, per primer cop, el 50% de vots independentistes. I aquesta dada ha de marcar el rumb de la propera legislatura”.

Per que fa als resultats a  Gavà, Casas s’ha mostrat satisfet “després del seguit d’eleccions de l’any  2019 i el procès de reestructuració intern culminat amb la creació d’aquest nou espai, observem una evolució constant i ferma que ens permet suposar una base prou sòlida. D’ençà que vam treure representació municipal, malgrat tractar-se d’eleccions diferents, el creixement en vots es palès. Com dirien en llenguatge avaluatiu,  progressem adequadament. I una dada no menor, per primer cop superem a Gavà el 33% de vots independentistes, liderant els municipis del Baix  Llobregat Sud”.

Casas ha agraït “als 1.667 gavanencs i gavanenques que ens han fet confiança i que esperem, un cop definit el proper govern, no defraudar-los i seguir donant-los suport en futures cites electorals. Proper repte, eleccions municipals 2023”.