Junts
Casas i el seu equip celebren el regidor aconseguit, ahior a la nit a la seu del partit a Gavà

Junts per Gavà-Compromís Municipal (CM) arribava a les eleccions municipals d’ahir amb l’objectiu d’ampliar l’únic regidor que tenia en l’anterior legislatura, el del seu alcaldable, Isidre Casas. No ha pogut ser, i finalment els 1.140 vots aconseguits (el 6,86% del cens total) només els permeten mantenir a Casas com a regidor i acaben sent la força menys votada de les 6 que van aconseguir ahir entrar amb representants al consistori.

Isidre Casas va confessar, una vegada coneguts els resultats definitius, que “les expectatives que teníem passaven per créixer, és el que vam dir en campanya i és el que realment preveiem”. Tanmateix, Casas va “lamentar aquesta baixa participació que realment ens ha afectat a tots, crec que tots plegats hauríem de fer una reflexió perquè alguna cosa no estem fent bé quan més de la meitat de la ciutadania no va votar quan realment tenen la veu i tenen el vot per decidir el futur del municipi en els proper quatre anys”.

En relació als resultats de la seva formació, Casas va destacar que “hem crescut en percentatge de vot i ens hem quedat bastant a prop del segon regidor en vots absoluts, tot i que precisament en vot absolut és veritat que hem baixat respecte al 2019, hem d’assumir aquest resultat ara”.

El cap de llista de Junts ha avançat que “farem feina i a més la farem bé perquè és el nostre tarannà, perquè tenim un equip de gent magnífic que ha treballat molt i que seguirà treballant molt, i esperem que en algun moment aquesta inèrcia ens acompanyi per créixer, per tal que realment el projecte de Junts per Gavà sigui més representatiu”.

A més, l’alcaldable del partit ha fet una lectura en clau comarcal dels seus resultats i ha destacat que, “vists els resultats del partit en els municipis del nostre entorn, podem estar contents perquè, malauradament, seguirem sense representació a Viladecans, seguirem sense representació a Sant Boi, és veritat que entrem a l’ajuntament d’El Prat però la tendència baixista ha estat general i, en aquest context, aquí a Gavà hem aconseguit mantenir aquesta petita pujada”.