JxCat Volem poble recuperi dret a decidir

Junts per Catalunya a fet aquest dimarts un altre acte per cridar “al vot sobiranista” i ha demanat, explícitament, a l’electorat gavanenc “el suport, el proper dijous, a la candidatura liderada per Carles Puigdemont”, recordant que “és el president legítim de Catalunya, el que va ser elegit pel poble a les urnes i ratificat pel  Parlament”. Des d’aquesta formació, Antoni Rafanell, regidor del PEdCAT al municipi, assegura que “des d’Espanya s’ha fet un cop d’estat per desautoritzar la Generalitat i ara el que toca és restablir-la.

Rafanell ha defensat la candidatura de  JxCat per “la seva transversalitat” i ha recordat que “està integrada per persones de diverses sensibilitats polítiques però que convergeixen en un únic sentiment i objectiu, que no és altre que la defensa de la democràcia i la voluntat de poder votar perquè es retorni al poble el dret a decidir el propi futur”.

JxCat entén que una victòria gestionada des de Brussel·les donarà més oportunitats per a la “internacionalització de la causa sobiranista. Un resultat contundent el dia 21, servirà per desplegar la república”.